Melis Motor Center

Ons aanbod

Bij Melis Motor Center stellen we trots ons diverse assortiment voor van gerenommeerde merken. We zijn verheugd om officieel dealer te zijn van enkele van de meest gerespecteerde namen in de motorindustrie. Hieronder vindt u een selectie van enkele merken die we met gepaste bescheidenheid vertegenwoordigen:

Image

BTC is het Nederlandse scootermerk dat intussen al meer dan 10 jaar actief is op zowel de nationale als internationale scootermarkt.

Image

e AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

Image

YDRA is een Belgisch merk van elektrische voertuigen. Ons assortiment scooters en motoren omvat bromfietsen (klasse A en B) en 125cc-equivalenten.

Image

Windgoo stimuleert de wereldwijde transitie naar schone, gemakkelijke en duurzame energie met e-scooters en e-bikes.

Image

Malaguti is een Italiaans merk van lichte motorfietsen, scooters en vouwmotorfietsen.

Image

Italjet werd opgericht in 1959 en is gevestigd in “Motor Valley” in het hart van Emilia, tussen de provincies Bologna en Modena.

Image

Hanway heeft een passie voor het maken van betaalbare kwaliteitsfietsen die zorgen voor een opwindende rijervaring.

Image

Al meer dan 25 jaar is Ecooter actief in de motor- en scooterbranche. Ons doel is de ultieme rijervaring naar jou toe te brengen voor een scherpe prijs.

Image

AGM is het grootste Nederlandse scootermerk met voor iedere smaak en rijstijl een passend model.

Image

Horwin heeft naam gemaakt als fabrikant van hoogwaardige elektrische scooters en motorfietsen. Ze combineren functionaliteit en stijl met een focus op duurzaamheid

Image

SUR-RON staat bekend om hun indrukwekkende elektrische off-road motorfietsen, die kracht en veelzijdigheid bieden voor avontuurlijke rijervaringen.

Image

Talaria heeft een reputatie opgebouwd als producent van elektrische bromfietsen en scooters met oog voor detail en gebruiksgemak. Ze bieden comfort en betrouwbaarheid in hun ontwerpen.

Image

Motron biedt kwalitatieve motorfietsen tegen een aantrekkelijke prijs. Met hun brede scala aan modellen richten ze zich op verschillende rijstijlen en behoeften.

Image

NIU levert het beste elektrische voertuig in de tweewielerklasse, aangedreven door een Bosch elektromotor en een Panasonic lithiumbatterij.

Image

Kwaliteit en compromisloos design bepalen de toon bij Brixton. Ieder zijn ultieme motor – volgens deze slogan ontwikkelen en bouwen we een nieuw type motor.

Image

Trevor staat bekend om hun elektrische motorfietsen die prestaties en rijplezier combineren met een eigentijds design. Ze bieden diverse modellen om aan verschillende voorkeuren te voldoen.

Image

Edrive specialiseert zich in elektrische scooters en motorfietsen, waarbij ze streven naar duurzaamheid en betrouwbare mobiliteit.

Melis Motor Center

Als onafhankelijke dealer zijn wij gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en het onderhoud van motoren en scooters.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: +32 475 66 76 98
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0769.708.757

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Herenthoutsesteenweg 119 2560 Nijlen (Antwerpen)

Neem contact op

Mocht u zich nog vragen stellen over de diensten van Melis Motor Center in Nijlen-Lier, aarzel dan vooral niet om meteen contact op te nemen met deze specialist. Alles zal u van a tot z worden toegelicht.