Melis Motor Center

Eigen testparkoer / testpark

Bij Melis Motor Center bieden we onze klanten de mogelijkheid om een unieke ervaring te beleven in ons elektrische experience center. Gelegen in de provincie Antwerpen, stelt dit center u in staat om verschillende elektrische motoren te testen op onze speciaal ontworpen testbanen. 

Ons experience park bestaat uit twee delen, namelijk een vlak gedeelte en een offroad-gedeelte, waar klanten de motoren in verschillende omstandigheden kunnen ervaren.

We zijn er trots op dat we deze faciliteit kunnen aanbieden, aangezien het ons in staat stelt om onze klanten een realistische testervaring te bieden. We begrijpen dat het testen van een motor een belangrijke stap is bij het maken van een weloverwogen keuze. Daarom hebben we ons best gedaan om een uitdagende en gevarieerde testomgeving te creƫren, zodat onze klanten de prestaties en mogelijkheden van de motoren echt kunnen ervaren.

Bij Melis Motor Center streven we er voortdurend naar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en een uitzonderlijke service. Ons elektrische experience center is een aanvulling op ons streven naar kwaliteit en innovatie. We nodigen u graag uit om ons center te bezoeken en zelf de elektrische motoren te testen. 

Boek nu jouw Testrit

Melis Motor Center

Als onafhankelijke dealer zijn wij gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en het onderhoud van motoren en scooters.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: +32 475 66 76 98
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0769.708.757

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Herenthoutsesteenweg 119 2560 Nijlen (Antwerpen)

Neem contact op

Mocht u zich nog vragen stellen over de diensten van Melis Motor Center in Nijlen-Lier, aarzel dan vooral niet om meteen contact op te nemen met deze specialist. Alles zal u van a tot z worden toegelicht.