Melis Motor Center

Gedetailleerd onderhoud van motoren

Naast onze verkoopactiviteiten, bieden wij ook professioneel motoronderhoud aan voor alle merken en typen motoren. Onze ervaren monteurs staan klaar om zowel kleine als grote onderhoudsbeurten uit te voeren, met aandacht voor elk detail. 

Of het nu gaat om een reguliere servicebeurt, het vervangen van onderdelen of het verhelpen van technische problemen, wij zorgen ervoor dat uw motor in optimale staat blijft.

Bij Melis Motor Center streven we naar een bescheiden en professionele benadering van ons werk. Wij zijn trots op onze reputatie als betrouwbare motordealer en onderhoudsprovider. Ons doel is om u te voorzien van hoogwaardige motoren, uitstekende service en deskundig onderhoud, zodat u met vertrouwen en plezier kunt genieten van uw rijervaring.

Melis Motors is uw onafhankelijke motorfietsdealer in de regio Nijlen-Lier.
Actief met de verkoop, verhuur en het onderhoud van motoren en scooters.
Als multidealer staan wij in voor kwalitatief sleutelwerk al dan niet uitgevoerd met OEM parts.

Als officieel SUR-RON dealer bieden we je een al in service. Verkoop, verhuur, onderhoud en test-ritten.

Wij beschikken op onze locatie over een e-experience center en bieden je de mogelijkheid het voertuig en de set-up te testen die het beste bij u past.

Bovendien verdelen wij ook onderdelen van:

Volledige bandenservice

Bij Melis Motor Center hechten we veel waarde aan kwalitatief onderhoud, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u op een deskundige en gepersonaliseerde manier wordt geholpen. We streven ernaar om een service van hoge kwaliteit te bieden, terwijl we tegelijkertijd scherpe prijzen hanteren.

Naast ons onderhoudsdiensten, bieden we ook een uitgebreide bandenservice aan onze gewaardeerde klanten. Deze service omvat onderhoud, montage en verkoop van banden. We hebben een selectie van hoogwaardige banden beschikbaar die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. U zult meteen het verschil merken wanneer u op deze banden rijdt.


Melis Motor Center

Als onafhankelijke dealer zijn wij gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en het onderhoud van motoren en scooters.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: +32 475 66 76 98
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0769.708.757

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Herenthoutsesteenweg 119 2560 Nijlen (Antwerpen)

Neem contact op

Mocht u zich nog vragen stellen over de diensten van Melis Motor Center in Nijlen-Lier, aarzel dan vooral niet om meteen contact op te nemen met deze specialist. Alles zal u van a tot z worden toegelicht.