Melis Motor Center

Aankoop & verkoop van motors

Bij Melis Motor Center streven we ernaar om u een gevarieerd en up-to-date aanbod te bieden, dat u in detail kunt ontdekken via onze webshop. Wanneer u besluit een nieuwe motor bij ons te kopen, bieden wij tevens de mogelijkheid om uw oude motor over te nemen. Hierbij garanderen wij een realistische prijs en zorgen we voor een moeiteloze overdracht.

Wat betreft de keuze in motortypes, kunt u bij ons terecht voor een scala aan opties, waaronder scooters, touringmotoren, sportmotoren, crossmotoren, trialmotoren, enduromotoren en E-dirtbikes. We bieden een diverse selectie van gerenommeerde merken aan. Als officiƫle dealer zijn we trots om verschillende merken te vertegenwoordigen, variƫrend van SUR-RON, TalariaKuberg en Horwin motoren tot A-to steps.

Wij willen onze klanten een professionele en betrouwbare service bieden. Onze zaakvoerder en het team zijn gepassioneerd en deskundig in hun vakgebied. We streven naar tevredenheid en klantgerichtheid, waarbij we u graag helpen bij het vinden van de perfecte motor die aansluit bij uw behoeften en voorkeuren.

Alle vragen en bemerkingen

Mocht u nog vragen hebben over de aankoop en het onderhoud van motoren bij Melis Motor Center in Nijlen-Lier, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u gedetailleerde informatie te verstrekken en uw vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar om u een professionele en deskundige service te bieden, zodat u met een gerust hart uw motor aan ons kunt toevertrouwen.

Wij aanvaarden ook ecocheques voor uw aankoop van fietsen, steps en e-scooters en werken samen met:

  • Edenred
  • Sodexo
  • Monizze


Melis Motor Center

Als onafhankelijke dealer zijn wij gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en het onderhoud van motoren en scooters.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: +32 475 66 76 98
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0769.708.757

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Herenthoutsesteenweg 119 2560 Nijlen (Antwerpen)

Neem contact op

Mocht u zich nog vragen stellen over de diensten van Melis Motor Center in Nijlen-Lier, aarzel dan vooral niet om meteen contact op te nemen met deze specialist. Alles zal u van a tot z worden toegelicht.